FOTOGRAF & SoMe expert PER LUNDSTRÖM

Vill ni skapa mer affärer via sociala medier?

✅ Håller era sociala medier aktivt
✅ Tillgång till stort bildarkiv 
✅ Rapportering av resultat

👉 Kontakta mig

I skuggan av konkurrenterna ?


Facebook och Instagram rankar snabbt ner inaktivia flöden.
Utan kontinuerlig uppdatering av ert konto riskerar ni att hamna i skuggan av era konkurrenter.

👉 Jag erbjuder: 

✔ Aktivt stöd för era sociala medier – avlastning för er personal.
✔ Över 100 000 bilder från Norra Skandinavien till ert förfogande.
✔ Ökad synlighet för ert företag.

Tillsammans genererar vi engagemang och nya affärsmöjligheter!

Prispaket

I varje paket ingår ett uppstartsmöte (60 min) där vi går igenom det kommande året. Jag ger förslag på passande bilder (ni får välja fritt om ni önskar det). Läs mer om villkor här

Start

För dig som vill ha ett lätt stöd att hålla uppe flödet men det det räcker med 1 st inlägg per vecka. Är ni idag oaktiva kommer ni snart se en stor förändring i interaktioner. 

  • 4 inlägg / månad
2000 kr / mån

(500 kr per inlägg)

Medium

Vi ökar upp med 2 inlägg per vecka och 1 stories. Här brukar man snart se ett stadigt ökat engagemang. Passar livsstilsföretag, kläder och kollektion.

  • 8 inlägg / månad
  • 4 stories per månad
4500 kr / mån

(375 kr per inlägg)

Större

3 inlägg per vecka och 2 stories. Ni kommer att hålla stor relevans på sociala medier och algoritmen kommer att prioritera era inlägg i flödet.

  • 12 inlägg / månad
  • 8 stories per månad
  • Rapportering månadsvis
6000 kr / mån

(300 kr per inlägg)

Kundfilm: Ryggsäck, Myr Outdoor

Exempelfilm på kund som vill förstärka erbjudandet genom produktfilm på en
av sina bästsäljare

Frågor och svar

Mötet börjar med en telefonkontakt (eller mail). Efter det jag ut en mall till en årsplanering. Till den mallen önskar jag att ni förbereder er och fyller i så mycket som möjligt, detta för att göra vårt uppstartsmöte effektivt.  I mallen framgår typ av inlägg vi ska göra, vilket talspråk och om ni har några speciella kampanjer, årstider eller annat som vi ska ta hänsyn till.

När du köper ett paket av mig gäller det för Facebook och Instagram. Det finns andra plattformar som tex Pinterest och Tiktok. Även om dom är bra är dom inte i närheten så kostnadseffektiva som Metas-plattformar. Därför har jag valt att specialisera mig där.

Ja, bilder kan säljas exlusivt så att endast ni har rätt att använda dom. Vill ni köpa en bild för att ha på trycksaker är det billigare för er (om ni klarar er utan exklusivitet)

Att komma ut till ert företag är en självklarhet om behovet finns. Vare sig ni vill ha personalfotografering eller fota några av er miljöer eller produkter. Denna typ av fotografering går på timtaxa. Man får oftast mycket gjort = ingen jättekostnad för er. Kontakta mig för priser.

Självklart! Jag prodcuderar produktfílmer som är passande till Facebook eller Instagramflödet. Vi lyfter era produkter och inspirerar er målgrupp.

Nej. Jag väljer att arbeta helt öppet. Det är viktiga att vi båda passar varandra och skulle du inte vara nöjd med mitt arbete då kan du avböja det efter påbörjad månad. 

Så här säger mina partners

David Andersson

Ägare, Myr Outdoor

Kontakt
Per Lundström

Sugen men vill gärna veta lite mer? Slå mig en pling eller skicka ett mail så ringer jag upp dig.
070-361 59 59

👉 KONTAKTA